Våra innehav inom lån

Våra innehav inom lån är exempel på sajter vi driver inom ämnet ekonomi och då framförallt om att låna pengar online på nätet. Så om du vill se vilka sidor det är vi jobbar med dagligen och som vi bloggar om här på Stenhjöden så kan du se det här. Du kan även se senaste nyheterna vi skrivit om sajterna.

Våra sajter inom lån

Vi har många sajter inom lån och här sammanfattar vi några av våra största. Vi kommer göra denna uppdatering inom kort.


Jämför alltid bilförsäkring

Bilförsäkring är något som ALLA med en bil som är påställd MÅSTE ha. Du måste MINST ha en trafikförsäkring. Dock har priser på bilförsäkringar skilja väldigt mycket och man kan därför spara väldigt mycket pengar på att jämföra. Därför har vi vår sajt Bilförsäkring där vi helt enkelt listar försäkringsbolag som erbjuder en bilförsäkring och sen skapar vi en topplista över dessa efter hur populära dem är hos våra besökare. Vi listar för tillfället bland annat Moderna försäkringar. För fler exempel se Bilförsäkring.eu.

Vintersid och vad det innenär

Vintertid står för dörren. Som vanligt är det inget fast datum man ska ställa tillbaka klockan till vintertid utan det är som alltid sista söndagen i oktober som gäller. Mellan lördag och söndag ska man ställa om klockan. Och då ska man alltså dra tillbaka klockan en timme. Så när klockan är 3:00 på natten så ställer man tillbaka den så det istället bli 2:00 igen.


4 May 2024