Våra innehav inom bäst i tester

Våra innehav inom bäst i tester är sidor där vi helt enkelt sammanfattar bäst i tester och göra stora egna tester baserade på data.

Svenska folket och köp efter bäst i test

Svenska folkete är inte ensamma om att köpa efter bäst i test utan det är enormt stort i världen. Att söka info om en produkt man ska köpa gör de allra flesta idag. Och speciellt i Sverige. Ska du köpa en gräsklippare så gör du lite efterforskning på nätet först innan du väljer att köpa en gräsklippare.


Bästa Plastgranen 2020

Plastgranar blir vanligare och vanligare i och med att intresset för inredning hela tiden går spikrakt upp. En plastgran kan vara vilken färg man vill och man kan leka med alternativen betydlig mer än om man köper en vanlig gran. Vi har skapat Plastgranar där vi listar ställer på nätet där du kan köpa plastgranar. Sen genererar vi topplistor och tips efter vilka plastgranar som är populärast hos våra besökare. På så sätt hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta den bästa butiken att köpa sin gran hos och sen även den absolut snyggaste.

Hur många gånger ska man kissa per dag?

Som med så mycket annat så beror det på vem du frågar. Och det beror självklart på om du är stor eller liten och man eller kvinna. Ja barn och vuxen också så klart. Men om man scannar av Internet så kan man få ut ett snitt på att en vuxen människa av okänd storlek kissar runt 5-7 gånger per 24 timmar. Du kan ha ca 4-7 dl kiss innan du bli kissnödig. Men det beror självklart på hur mycket man dricker.


1 jul 2020